Tarieven

Tarieven Muziekles

De praktijk werkt met leskaarten. Dit systeem biedt de leerling een flexibele lesduur en lesfrequentie. Er is geen inschrijfgeld. Vakanties en ziektes worden niet in rekening gebracht mits op tijd afgemeld. Een vrijblijvende proefles is altijd mogelijk.

De leskaart voor kinderen bevat 200 lesminuten verdeeld in eenheden per 10 minuten. De leskaart kost EUR 175,- (BTW vrij). De minimale leseenheid van 10 min kost EUR 8,75. Bij aanschaf van de leskaart kiest u zelf de lesduur en lesfrequentie. De leskaat is 6 maanden geldig vanaf de eerst genoten les. De lessen aan kinderen zijn BTW vrij. Voor verdere informatie zie Algemene Voorwaarden kinderen.

De leskaart voor de volwassenen bevat 120 lesminuten verdeeld in 4 lessen van 30 min. Deze leskaart kost EUR 115,- incl. BTW. De leskaart is 3 maanden geldig vanaf de eerst genoten les. Voor verdere informatie zie  Algemene Voorwaarden volwassenen.

Het uurtarief voor de losse les is EUR 55,- voor kinderen en EUR 60,- voor  volwassenen. Hetzelfde geldt voor piano/orgel/klavecimbel begeleiding van zang en/of orkestinstrument. Bij muzieklespraktijk ’t hART zijn geen pashouders kortingen of termijnbetalingen van toepassing.

Tarieven huistheater

Regulier entrée volwassenen EUR 20,- p.p.
Regulier entrée kinderen tot 16 jaar EUR 10,- p.p.

Kinderen tot 16 jaar die muziekles volgen in onze praktijk hebben gratis toegang tot alle onze concerten en evenementen bij Muziek & Theater ’t hART.

Speciale regeling: bent u net als wij bezig met goede doelen, dan kunt u gebruik maken van de optie ‘Goede hARTen’. Verras iemand uit uw omgeving door een kaartje voor die persoon te sponsoren, als hij/zij het zelf niet kan bekostigen. Als u twee keer in één concertseizoen het ‘Goeden hARTen’ kaartje hebt gesponsord, krijgt u zelf een gratis toegang op de eerstvolgende voorstelling.

Neem voor de optie ‘Goede hARTen’ altijd van tevoren contact met ons op. Per voorstelling is er één ‘Goede hARTen’ kaartje beschikbaar. De opbrengst ervan gaat naar verschillende goede doelen die te maken hebben met hulp aan kinderen, zoals KiKa en Stichting van het Kind.