Huistheater

‘t hART is een kleinschalig professioneel sfeervol theater aan huis, voorzien van zwevend wit podium en concertzaal akoestiek. Het huistheater draait sinds 2018 met onze speciale dank aan Mario van Loon en Ron Lammers. Beleef onze zeer kleurrijke programma’s met klassieke composities, filmmuziek, eigen bewerkingen van popliederen en evergreens, waar je heerlijk kunt meezingen. Wat je hart maar kan wensen!

Wij geven ook interactieve kindervoorstellingen met vrolijke en leerzame quizzen en leuke prijzen. Na afloop is er gratis thee en koffie met biologisch gebak uit eigen keuken. Kinderen tot 16 jaar die muziekles volgen in onze praktijk hebben gratis toegang tot alle onze concerten en evenementen bij Muziek & Theater ’t hART. Reserveer uw kaartje op tijd in verband met het beperkt aantal plaatsen in de zaal!

Wilt u persoonlijk op de hoogte worden gehouden van de komende voorstellingen en onze optredens buiten de deur, stuur ons een mailbericht of neem telefonisch/per app contact met ons op.

Graag tot ziens bij ons in ’t hART!